Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
  Semnarea "Acordului de Securitate între Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate"
 

 

La data de 22 octombrie 2013, la sediul ORNISS a avut loc semnarea "Acordului de securitate între Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate."

Acordul a fost semnat pentru partea română de către domnul secretar de stat prof. univ. dr. MARIUS PETRESCU, directorul general al ORNISS, iar pentru partea ucraineană de către domnul VOLODYMYR PORODKO, vicepreședinte al Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Cu acest prilej, cei doi înalți funcționari reprezentând guvernele semnatare s-au referit la importanța deosebită a acestui Acord bilateral ca bază a unei cooperări viitoare între România și Ucraina, în domeniul protecției informațiilor clasificate, atât în mediul de securitate european, cât și la nivelul autorităților naționale de securitate ale celor două state.

La ceremonia de semnare au participat reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților desemnate de Securitate și ai Ministerului Afacerilor Externe din România.


 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii