Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
  Semnarea Acordului de securitate între România și Regatul Spaniei privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate
 


La data de 14 mai 2010 a fost semnat la Madrid, la sediul Centrului Național de Informații Acordul de securitate între România și Regatul Spaniei privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate.

Acordul a fost semnat de către directorul general al ORNISS, domnul secretar de stat prof. univ. dr. MARIUS PETRESCU, din partea României și de către directorul Centrului Național de Informații, domnul secretar de stat, general de armată (r) FÉLIX SANZ ROLDÁN, din partea Regatului Spaniei.

La ceremonia de semnare au participat Excelența Sa doamna Ambasador Maria Ligor, din partea Ambasadei României în Regatul Spaniei, domnul Petre Constantin, Consulul României la Madrid precum și reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților Desemnate de Securitate și ai Ministerului Afacerilor Externe din România.

Cu acest prilej șefii celor două delegații au reiterat angajamentul Părților de a acționa conform principiilor echității și beneficiului reciproc subliniind faptul că prezentul Acord va constitui elementul de bază în dezvoltarea cooperării de securitate dintre România și Regatul Spaniei.


 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii