Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
  Semnarea "Acordului de Securitate între Guvernul României și Guvernul Republicii Slovenia privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate"
 


La data de 29 iunie 2011, "Acordul de Securitate între Guvernul României și Guvernul Republicii Slovenia privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate" a fost semnat la sediul ORNISS.

Acordul a fost semnat de către directorul general al ORNISS, domnul secretar de stat prof. univ. dr. Marius Petrescu, din partea Guvernului României și de către directorul Oficiului pentru Protecția Informațiilor Clasificate din Republica Slovenia, domnul Milan Tarman, din partea Guvernului Republicii Slovenia.

La ceremonia de semnare au participat reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților Desemnate de Securitate și ai Ministerului Afacerilor Externe din România.

Cu această ocazie, cei doi oficiali reprezentând guvernele semnatare s-au referit la importanța deosebită a acestui Acord bilateral ca bază a unei cooperări viitoare între România și Slovenia în domeniul protecției informațiilor clasificate, atât la nivel bilateral cât și în mediul de securitate euro-atlantic.

 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii