Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
  Semnarea Acordului de Securitate între Guvernul României și Guvernul Regatului Norvegiei privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate
 

 

La data de 29 mai 2008, la sediul ORNISS a avut loc semnarea Acordului de securitate între Guvernul României și Guvernul Regatului Norvegiei privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate.

Acordul a fost semnat pentru partea română de către domnul secretar de stat prof. univ. dr. MARIUS PETRESCU, directorul general al ORNISS, iar pentru partea norvegiană de către Excelența Sa dl. OYSTEIN HOVDKINN, Ambasadorul Regatului Norvegiei la București.

La ceremonia de semnare au participat reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților Desemnate de Securitate și Ministerului Afacerilor Externe din România, precum și ai Ambasadei Regatului Norvegiei la București și Ministerului Apărării din acest stat. 

Cu acest prilej, șefii celor două delegații s-au referit la importanța deosebită a acestui acord pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre România și Regatul Norvegiei, schimbul de informații clasificate constituind o parte semnificativă a cooperării bilaterale.


 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii