Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
 

Semnarea Acordului de Securitate între Guvernul României și Guvernul Republicii Letonia privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate

 


La data de 11 iunie 2009, Acordul între Guvernul României și Guvernul Republicii Letonia privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate a fost semnat la sediul ORNISS.

Acordul a fost semnat de către directorul general al ORNISS, domnul secretar de stat prof. univ. dr. MARIUS PETRESCU, din partea Guvernului României și de către Excelența Sa domnul ALBERTS SARKANIS, Ambasadorul Republicii Letonia din partea Guvernului Republicii Letonia.

La ceremonia de semnare au participat reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților Desemnate de Securitate și ai Ministerului Afacerilor Externe din România.

Cu această ocazie, cei doi înalți funcționari reprezentând guvernele semnatare s-au referit la importanța deosebită a acestui Acord bilateral ca bază a unei cooperări viitoare între România și Letonia în domeniul protecției informațiilor clasificate, atât în contextul mediului de securitate european și euro-atlantic cât și la nivelul autorităților naționale de securitate ale celor două state.

 


 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii