Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
 

Semnarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Cehe privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate schimbate

 

 

La data de 31 martie 2010, a fost semnat la sediul ORNISS Acordul între Guvernul României și Guvernul Republicii Cehe privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate schimbate.

Acordul a fost semnat de către directorul general al ORNISS, domnul secretar de stat prof. univ. dr. MARIUS PETRESCU, din partea Guvernului României și de către domnul dr. DU©AN NAVRÁTIL, Directorul Autorității Naționale de Securitate, din partea Guvernului Republicii Cehe.

La ceremonia de semnare au participat Excelența Sa, domnul Dr. Petr Dokládal, Ambasadorul Republicii Cehe la București, reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților Desemnate de Securitate și ai Ministerului Afacerilor Externe din România.

Cu această ocazie, cei doi înalți funcționari reprezentând guvernele semnatare s-au referit la importanța deosebită a acestui Acord bilateral ca bază a unei cooperări viitoare între România și Republica Cehă în domeniul protecției informațiilor clasificate în contextul mediului de securitate european și euro-atlantic.


 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii