Știri
pagina anterioară english version
prezentare
legislatie
proceduri
formulare
stiri
informatii utile
adrese utile
informatii de contact
 
 
 

Semnarea Acordului între Guvernul României și Consiliul de Miniștri al Republicii Albania privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate

 

 

La data de 14 noiembrie 2013, la sediul ORNISS a avut loc semnarea "Acordului între Guvernul României și Consiliul de Miniștri al Republicii Albania privind protecția reciprocă a informațiilor clasificate."

Acordul a fost semnat pentru partea română de către domnul secretar de stat prof. univ. dr. MARIUS PETRESCU, directorul general al ORNISS, iar pentru partea albaneză de către domnul Shyqyri Dekavelli - Directorul Autorității Naționale de Securitate din Republica Albania.

La ceremonia de semnare au participat Excelența Sa, domnul Sami Shiba, Ambasadorul Republicii Albania la București , reprezentanți ai ORNISS, ai Autorităților desemnate de Securitate și ai Ministerului Afacerilor Externe din România.

Cu acest prilej, cei doi oficiali reprezentând guvernele semnatare s-au referit la importanța deosebită a acestui Acord bilateral ca bază a unei cooperări viitoare între România și Albania în domeniul protecției informațiilor clasificate, atât în mediul de securitate euro-atlantic, cât și la nivelul autorităților naționale de securitate ale celor două state.

 
     
 
pagina anterioară
 
    
©2013 Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat - ORNISS
Modificarea neautorizată a acestui site se pedepsește conform legii